Schleich Isbjørnunge

Schleich Wild Life

54 kr
14 stk. på lager Leveres innen 3-5 dager

Beskrivelse

Schleich Isbjørnunge

Isbjørner er de største rovdyrene på jorden. Den tykke, snøhvit pelsen og et tykt fettlag beskytter dem mot kulde.

Polarbjørnene og de gråbjørnene er de største dyredyrene på jorden. Denne bjørnen veier mer enn 500 kilo med en lengde på nesten 3 meter, og er dobbelt så stor som en sibirsk tiger. Isbjørner har et tykt lag med fett for å kunne trosse den ekstreme arktiske kulden. De har også et underlag og et lag gjennomsiktig beskyttende hår. Som et resultat kan de svømme og jakte i veldig lave temperaturer. Isbjørner er veldig gode svømmere og har til og med blitt sett 300 kilometer fra kysten. Når du søker etter mat, har isbjørnen fordelen av en veldig følsom luktesans. De kan oppdage en lukt som er halvannen kilometer unna eller begravd en meter under snøen! Deres hørsel og syn er sammenlignbare med et menneskes. Isbjørner er ensomme, men de har ikke noe fast territorium og liker å leke med hverandre. Paringstiden er i mai, og i løpet av svangerskapet tredobler den kvinnelige isbjørnen nesten vekten.

Morsomme fakta

Isbjørner er perfekt tilpasset livet i den evige isen i Arktis. De kan til og med svømme store avstander i det iskalde vannet.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Ursus maritimus
  • Globalt hjem: Arktis, Grønland, Canada, Sibir
  • Bevaringsstatus: sårbar
  • Primær habitat: Elvemunninger, kontinentalsokkel

Anbefalt alder: 3+

Artikkelnummer: 4005086147089
EAN nummer: 14708
Sikkerhet:
Alder:
  • 3 år - 8 år