fbpx Betingelser og vilkår · Lekebua 🔥 Din lekebutikk på nett

Betingelser og vilkår

Lekebua er en ung, norsk nettbutikk som holder til i Ski utenfor Oslo. Hos oss kan du handle kjente merkevarer trygt, raskt og til konkurransedyktige priser.

Vi leverer ikke til Svalbard og Jan Mayen.

Registrering og håndtering av data

Alle betalinger på vår nettbutikk blir gjort gjennom Klarna. Alle dine opplysninger blir behandlet på en sikker måte, i tråd med GDPR.

Bestillings- og avtaleprosess

Lekebua forbeholder seg retten til å kansellere en ordre dersom vi mistenker at din ordre er foretatt i bedrageriøyemed, ulovlig aktivitet eller i uoverensstemmelse med disse betingelser. 

En bestilling i Lekebua er gyldig først når ordrebekreftelsen er mottatt av kjøper. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris, etc. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, må du ta kontakt med oss så snart som mulig på e-post kontakt@lekebua.no

Lekebua forbeholder seg retten til å kansellere en ordre dersom vi mistenker at ordren er foretatt i bedrageriøyemed. Ved misstanke om annen ulovlig aktivitet vil ordre også kunne kanselleres.

Garanti

Ved kjøp i Lekebua har du 2 års garanti som gjelder fra du mottar ordrebekreftelsen. Eventuelle klager må henstilles i løpet av 2 år etter kjøpet. Du kan returnere varen til vår returadresse ved bruk av e-postkvitteringen. Du må ta kontakt med oss så snart som mulig hvis du oppdager at varen er mangelfull. Garantien dekker mangelfulle varer og hvis en vare mangler deler. Garantien dekker ikke feil på grunn av vanlig bruk eller sterk fysisk lek som skader varen.

Utsolgte varer

Vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for en eller flere varer. Ved slike situasjoner kontakter vi deg per e-post og gir beskjed om varen det gjelder, og at vi har refundert beløpet for varen tilbake til deg via betalingsmåten du opprinnelig valgte. Vi sender deg da resten av ordren. Dersom vi er utsolgt for hele bestillingen, kansellerer vi ordren, refunderer beløpet, og gir deg beskjed per e-post om dette.

Undersøk leveransen

Når du har mottatt pakken du har bestilt, bør du så fort som mulig undersøke om leveransen er som den skal. Er produktene blitt skadet under transport eller har feil/mangler, ta kontakt med oss på kontakt@lekebua.no. Mangler eller feil ved leveransen må rapporteres til Lekebua innen rimelig tid etter feilen er oppdaget. Angi alltid ordrenummeret på mailen.

Betaling med Klarna

Når du betaler Klarna er det Klarna som overtar fordringen.

Annullering av kjøp

Lekebua kan annullere et kjøp uten å stå ansvarlig for skader eller kostnader hvis:

  • Vi mistenker ulovligheter
  • Ved en betalingsfeil
  • Feil i betalingsinfromasjonen din
  • Prisen oppgitt i nettbutikken er feil. Det vil si at prisen er unormalt lav i forhold til ordinær pris. Det tas forbehold om trykkfeil.

Lekebua forbeholder seg retten til å kansellere en ordre dersom vi mistenker at din ordre er foretatt i bedrageriøyemed, ulovlig aktivitet eller i uoverensstemmelse med disse betingelser. 

Informasjon om produkter

Vi jobber med å oppgi korrekt informasjon om være produkter til en hver tid. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ bilde- /trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk eller via vår markedsføring. Bilde og farger på bilder kan avvike fra virkeligheten.

Priser

Alle priser er alltid oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift hvis ikke annet er bemerket. Alle kostnader knyttet til kjøpet og eventuelle gebyr for frakt vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Frakt koster 69 kr. Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og lagerbeholdning, samt tekniske feil knyttet til handlekurv eller kassen.